Londoni turistáknak: London Pass

Londoni turistáknak: London Pass

London egy nagyszerű város, minden évben komoly tömegeket vonz, akik közül sokaknak egyszeri lehetőség csak hogy a városban kószáljanak, így érthető módon minnél többet szeretnének a néhány napos utazásba beletölteni.

A London Pass pedig egy olyan városnéző csomag amelyet kifejezetten azokra a városba látogató turistákra szabtak, akik minnél több látványosságot szeretnének megtekinteni, minnél rövidebb idő alatt.

A kínálatban több mint 80 londoni látványosság van, így meglehetősen széles skála a szórakozás tekintetében, a teljes listát ide kattintva böngészhetitek.

A London Pass a városon belüli tömegközlekedésen nem használható, csak kedvezményes belépésre jogosít a megannyi londoni látványosságoknál. Ha azonban az is érdekelne, hogy hogyan is működik Londonban a tömegközlekedés akkor ide kattintva elvashatod az erről írt részletes bejegyzésemet is.

A London Pass megvásárolható 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 vagy 10 napos időtartamra, ezek árait pedig érdemes mindig a szolgáltató hivatalos oldalán ellenőrizni, amit ide kattintva el is érhettek.

A London Pass online vásárolható, a vásárlásról egy visszaigazoló e-mail érkezik majd minden információval. Ebben említik azt is, hogy érdemes lehet letölteni a Go City applikációt a telefonra, mert ezen keresztül a London Pass könnyedén kezelhető.

Aki nem szeretne applikációt használni, az a London Pass weboldalon keresztül is beállítgathatja a látogatásait és az e-mailben érkező .pdf dokumentumokat használhatja a látványosságoknál belépőként.

Fontos, hogy bár nem minden látványosságnál kötelező időpontra foglalni jegyet, de a legtöbbjénél igen, így mindig ellenőrizzétek, hogy erre szükség lehet-e, mégpedig ezen az oldalon. Ha szükséges a pontos foglalás akkor a London Pass kódotokkal meg is tudjátok ezt tenni online avagy a Go City applikáción keresztül.

A London Pass onnanól érvényes, hogy az első kódot valamelyik látványosságnál beolvastátok, így javaslom reggel kezdjetek neki a városnézésnek, hogy ne legyen elvesztegetett idő, ugyanis a pass napra érvényes és nem 24 órára.

Tipp:
Mielőtt vásárolnátok, mindenképpen érdemes a terveket előre összeállítani, megnézni hogy mennyibe kerülne ha teljes áron vásárolnátok meg a jegyeket és hozzászámolni a városon belüli esetleges utazások idejét is. Reálisan 2-3 max 4 látványosságnál többet egy napba nem lehet belesűríteni, persze itt sem a legnagyobbakkal számolva. Szóval csak okosan!

Ha szívesen sétálnál velem London titkos helyszínein, sohasem hallott történeteket hallgatva akkor küldj nekem egy üzenetet, beszéljük meg a részleteket. Persze akkor is írhatsz ha szívesebben követnéd az útikönyvek ajánlatát, azokhoz is vannak elképesztő történeteim. :) Ágota
idegenvezeteslondon@gmail.com

Ha hasznosnak találod a változatos és izgalmasabbnál-izgalmasabb bejegyzéseket az "Idegenvezetés London" blogon és Facebook oldalon, akkor kérlek, támogass egy kávé árával, hogy még sokszor találkozhassunk legalább a képernyőn keresztül. www.buymeacoffee.com/agotabf

Buy Me A Coffee